Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе категоричен, че на „Герена“ се работи правилно и резултатите няма как да закъснеят. Утре от 17,30 ч. „сините“ гостуват на Славия в мач от 14-тия кръг на първа лига.

„Важно е на всички нива да показваме, че наистина се работи и се върши работа. След като работиш правилно, рано или късно резултати трябва да има“, каза Стоилов на днешния брифинг.  

„В интерес на истината Славия имат изключително силно и положително представяне през този сезон. Направиха изключителен скок спрямо играта си от миналата кампания. Заслужават респект заради начина, по който се представят. Естествено от нас зависи как ще играем в мача.

Ние където и да играем се чувстваме като домакини, трябва да играем с настроение. Явно е, че имаме проблеми при гостувания, вижда се по резултатите, които постигаме при визити в последните сезони. Левски трябва да има надмощие в целия двубой. Ще се опитаме да създадем проблеми на прогресиращия тим на Славия.

Селекцията ще се прави надявам се с време. Ще се постараем до Нова година да имаме някаква яснота около зимната ни селекция. Всичко ще зависи от това какво финансиране ще имаме, какво ще открием на пазара и дали ще има изходящи трансфери. Георги Миланов продължава да има проблеми, надявам се да тренира и да е здрав. Смятам, че Славия разполага с по-добър състав спрямо миналогодишния си. Както знаете, от първия ден, в който дойдохме в Левски казах, че е важно да стабилизираме клуба – финансово и игрово.

Надявам се да донесе стабилност. Сега да правя гръмки изявления - нека той на терена с представянето си да защити името си. Това, че някой е ново попълнение, не означава, че ще има сигурна позиция в състава ни. Най-важно е Левски да се върне там, където му е мястото и финансово, и като имидж, и като резултати. Почти е ясно къде ще бъде зимната подготовка, не бързаме да казваме, имаме два варианта. Вече всичко е ясно и дни, и начало на подготовката, и завършване, имаме 2 опции“, завърши Мъри.