Лидерът на Сектор Б Любомир Костадинов-Младежа отправи чрез профила си във Фейсбук няколко въпроса към Илиана Раева, която е съпруга на собственика на Левски Наско Сираков заради спекулации относно акциите на клуба.

Ето какво написа Костадинов във Фейсбук:

Уважаема Илиана, госпожо Раева, защо продължаваш да правиш интриги и да разцепваш левскарите чрез канадския си слуга, който обслужва „синята ти приказка“?

Вчера „анонимната ти“ Фейсбук страничка направи отново жалък опит да влезе в дневния ред на синята общност с поредния си пасквил, като се опита да внуши, че „НКП и Тръста чрез скандален устав на сдружение ще придобиват акциите на клуба“.

Като човек, който дълбоко цени и уважава както спортните ти успехи, така и постиженията ти на  ръководител, за пореден път ти казвам, че интригантският ти подход не ти отива. Личност от твоята величина трябва да е за пример, но не по подмолност, а по честност и откритост.

Ето защо те призовавам най-после да излезеш и да кажеш публично коя според теб е най-подходящата формула за бъдещето на Левски, предвид на това, че както всички знаем, последната дума в семейството я имаш ти:

-Левски на спуснатите собственици, какъвто в случая се явява и мъжът ти след договорките из разни кабинети от миналата пролет.

– Левски на левскарите, какъвто е историческият замисъл на клуба.

И, моля те, дай си мнението  публично, а не чрез „синята си приказка“ и клонираните й анонимни профили и страници в социалните мрежи. Защото ти си Илиана Раева – родена шампионка, успешен ръководител, отскоро почетен гражданин на София и не на последно място политик, с претенция да променя статуквото!!!

Поздрави, „твой“ Любомир Костадинов!