Бившият нападател и треньор на Левски Михаил Вълчев говори пред „Мач Телеграф“ по актуалните въпроси, свързани с клуба.

Той също смята, че създаването на сдружение, в което да бъдат прехвърлени всички акции, ще бъде за доброто на клуба. Тази идея бе подкрепена и от Станимир Стоилов.

„Всичко се прави за добро. Ще има пари за селекция и за заплати, а това на свой ред ще доведе до нужното спокойствие в редиците на Левски. Футболистите ще играят по-уверено и с повече настроение. Нещата при „сините“ вървят към по-добро“, коментира бившият нападател.

Вълчев не пропусна да говори и как ще се отрази поредната пауза в първенството заради националите на „сините“, както и подобрението във формата на Билал Бари.

„Не вярвам, че физическата подготовка на футболистите се подобрява през паузите. Дългото прекъсване помага на играчите да се разтоварят психически и да починат от мачовете в първенството".

"На Левски са му необходими поне петима нови играчи. Още един в дефанзивен план, за да се стабилизира отбраната. В средата двама за допълнителна агресия. Да имат повече мисъл и по-бързо изграждане на атаките. Едно крило и нападател, защото е нужна повече конкуренция".

"Отбор от ранга на Левски не може да е само с един таран в предни позиции. Бари тренира добре и се старае. Психически играе по-освободено. Смятам, че ще продължи така след паузата".

"В част от срещите оставаше изолиран в предни позиции, трябва да подобри контрола върху топката. Станимир Стоилов е човек с богат опит. Мисля, че взима правилни решения и положителните резултати ще дойдат скоро“, завърши Вълчев.