Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред журналисти преди утрешния мач срещу Ботев Враца. 

"Имаме да взимаме футболен реванш от отбора на Враца, те бяха по-добри в първия мач, надявам се на наш стадион и пред нашата публика да направим добър мач, защото Левски има нужда от всяка победа и най-вече има нужда от добри игри и качество в играта. Враца са отбор, който играе доста комбинативен футбол, с голяма увереност, без да се притесняват чужд или собствен терена. Имат си си своите силни страни и играчи, Бабунски е един от тях, ще наблегнем на неговите силни качества и нашите защитници трябва да се справят по най-добрия начин, след като в първия мач не успяха", каза треньорът на Левски.

Стоилов сподели мнението си и за продължаващата селекция в клуба. "По мое желание подновихме договорите на младите футболисти, най-вече защото тренират добре, работя и имат желание да се развиват. Това са футболистите, които на този етап сме преценили, че трябва да проведем разговори. Левски предлага договори, но няма да се молим на някого. Трябва да направим така, че от тук-нататък футболистите трябва да се молят да подписват с Левски. Това ще зависи от целия клуб и от мен като треньор. Клубът трябва да се върне на предишното си име и авторитет. Имаме интерес към много футболисти, където първенствата свършват, за да можем да ги взимаме като свободни агенти и да не плащаме трансферни суми. На този етап селекцията ще бъде изцяло от свободни агенти".

"Не искаме да крием нищо. По-добре да има завършени неща, за да бъдем по-конкретни. Когато има нещо, ще го обявим в нашия сайт. Имаме интерес към много футболисти, които са свободни агенти, за да не плащаме трансферни суми.  Сдружението на феновете трябва да бъде документално изпипано. Казах и на феновете да питат, ако имат притеснения. Сдружението ще бъде на всички привърженици. Всеки да има право на глас за избор на президент. 

Това е по пример на някои от големите клубове в света. Опитваме се да направим така, че Левски да се върне на народа и да осигурим част от финансирането на клуба. И Сираков изрази подкрепа. Акциите ще се прехвърлят, когато се събере голяма масовост.  Няма да бъде толкова бързо. По-важно е в момента клубът да бъде стабилизиран финансово. Българите гледаме малко по-повърхностно на нещата. Всеки от фен клубовете изказа своите аргументи", завърши Стоилов.