Треньорът на Арда Славко Матич не обмисля да прави много промени в стартовия си състав, в сравнения от загубата на „Българска Армия“ от ЦСКА с 1:2 преди седмица и почти сигурно ще извърши само една корекция.

Под рамката ще застане Иван Караджов, а пред него в отбрана ще са Милен Стоев, завръщащият се след наказание Алекс Петков, Пламен Крумов и Давид Кики. В средата на терена ще действат Илия Юруков и Милен Желев.

В предни позиции кърджалийци ще атакуват с квартета Спас Делев, Жуниньо, Иван Коконов и Тонислав Йорданов, като често първият и вторият ще сменяват позициите си.

От своя страна треньорът на Левски има няколко проблема по състава си, след като трима отпаднаха от сметките му за гостуването на Арда. Георги Миланов е трайно контузен, докато Мартин Петков и Драган Михайлович са аут за тази среща. Швейцарецът пропусна и домакинското равенство 0:0 с Ботев Враца в предишния кръг. На техните места в групата влязоха Антоан Стоянов и Асен Митков.

По този начин Мъри ще направи само една промяна в тима си от домакинството с Ботев Враца. На вратата ще бъде капитана Николай Михайлов, а карето пред него ще бъде изградено от Патрик-Габриел Галчев, Гьоко Зайков, Хосе Кордоба и Иван Горанов.

Не е изключено десният бранител да отстъпи мястото си и на Ивайло Найденов. Малко пред тях ще действат Андриан Краев и Радослав Цонев. По крилата ще са Здравко Димитров и Марин Петков, който ще заеме мястото на Георги Миланов. На върха на атаката ще бъде разположени Билал Бари, а малко зад него ще действа Борислав Цонев.