Братя Радослав и Борислав Цоневи най-вероятно ще напуснат Левски в края на сезона. „Мач Телеграф“ твърди, че двамата почти на 100 процента няма да подновят договорите си със „сините“ . Боби и Ради са обявили, че си тръгват през лятото, когато контрактите им изтичат, на свои хора на „Герена“. А тази новина бързо е обходила коридорите на стадиона и е стигнала до ръководството. От своя страна пък шефовете нямат никакво намерение да натискат близнаците за подпис.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е твърд в намерението си да остави в отбора само футболисти, които наистина искат да играят за тима, и не желае такива, които се пазарят за пари в тежкото финансово положение на клуба. Отделно Мъри не е особено доволен от футбола, който двамата показват напоследък, и поведението им в съблекалнята.

Ради Цонев се е срещнал наскоро със Стоилов на четири очи, за да му обясни, че е недоволен от факта, че в медиите го критикуват…

Ако Ради и Боби Цоневи напуснат „Герена“ през лятото, това ще им е за втори път. Преди години, когато още бяха младоци, двамата си тръгнаха от Левски като свободни агенти, след като отказаха да преподпишат договорите си с клуба.

Припомняме, че „сините“ вече стартираха преговорите с доста от футболистите за подновяване на контрактите им. Няколко играчи вече подписаха нови такива, а след тях са Андреан Краев, Марин Петков и Била Бари. На „Герена“ много се надяват да задържат и за следващия сезон Георги Миланов, който в момента лекува контузия, а липсата му на терена се усеща осезаемо.

Снимка: Lap.bg