Треньорът на Левски Станимир Стоилов е провел сериозен разговор със Здравко Димитров. Наставникът на "сините" е "издърпал ушите" на крилото заради слабото му представяне напоследък.

При завръщането си на "Герена" Мъри даде сериозен шанс на бившия младежки национал. Той го считаше за един от най-перспективните футболисти. И един от тези, които ако направят силен сезон, ще може след това да бъде продаден и по този начин да внесе свежи средства в касата на клуба. Но явно в последно време Стоилов е променил мнението си на база представянето на футболиста. Той не бележи прогрес и взе сериозно да отстъпва.

Показателен факт бе и оставането му на пейката за двубоя в Кърджали срещу Арда, който "сините" не успяха да спечелят. Тогава той имаше и проблеми, но това не е единствената причина да остане на пейката. Все пак Димитров се появи като резерва, но с нищо не помогна на отбора да изостри действията в предни позиции.

Стоилов пък е останал крайно разочарован от представянето на Димитров срещу Царско село. Той така и не успя да застраши с пробив вратата на Янко Георгиев. Най-големите опасности идваха от Димитър Костадинов и Билал Бари. В същото време Димитров не се представи на ниво и в дефанзивен план. Той и левият бек Иван Горанов на няколко пъти позволиха да се стигне до опасности пред Николай Михйлов през зоната им.

Не така стояха нещата в предишните двубои, в които Здравко се връщаше и помагаше на колегата си. Видно е, че той трябва да се стяга и бързо да подобри представянето си, ако не иска мястото му в състава да изстине.

Снимка: Lap.bg