Треньорът на Левски Станимир Стоилов най-накрая похвали "сините". Това стана след победата с 2:0 над Ботев Пловдив на "Герена" в дербито от 18-ия кръг на efbet Лига.

"Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто първо полувреме, което сме изиграли, трябваше просто завършващият удар да е по-уверен. Имахме съвсем леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Имахме доста положения, голове, мисля, че е заслужена победата на нашия отбор.

Най-доволен съм от първото полувреме, че бързо отнемахме топката, не давахме на противника да играе и имахме нелош контрол на кълбото. Трябваше само да вкараме още 1-2 гола, за да узаконим добрата игра.

Знаехме за добрите качества на Ботев, искахме да бъдем по-близо до тях, да сме по-агресивни. Получи се и имахме добра организация. Футболистите заслужават похвала.

Днес подобрихме точно това, което ни липсваше в предните мачове - атакуващите футболисти и средната зона се представиха добре в защита. Доброто представяне във фаза защита дйде от доброто представяне в атака.

Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено у дома. Тук не трябва да губим от никого и трябва да играем винаги на добро ниво. Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик", заяви Мъри.

Снимка: Lap.bg