Един от основните футболисти на Левски през този сезон Андриан Краев претърпя операция в Германия. Той със сигурност пропуска последната среща за 2021 година на "сините" с Берое през уикенда.

Желанието на треньорското ръководство е да бъде готов за втората седмица от подготвителния период през януари, съобщава „Спортал“. Халфът от над една година се бори с травма, която му пречи да покаже 100% от своя потенциал.

Контузията в аддукторите беше получена след мача с Лудогорец (0:1) през ноември 2020 година, когато бе най-добрият от своя тим. Няколко месеца след това 22-годишният халф не успя да тренира със своите съотборници и пропусна подготовката в Хърватия, а чак през април тази година се завърна на терена.

Още преди 12 месеца имаше възможност Краев да претърпи интервенция, но ръководството взе решение за алтернативно лечение, което не даде очаквания резултат, тъй като болките намаляха, но той продължи да играе на обезболяващи във всеки един мач.

Младият футболист, който се превърна в неизменяем титуляр след завръщането на Станимир Стоилов на "Герена", има 19 мача и един гол през тази кампания. Той записа 12 мача по 90 минути от общо 14, след като Мъри пое "сините", а наставникът, който го беше наблюдавал още от времето му в Хебър (Пазарджик) му намери идеално място на терена - опорен полузащитник.