Казусът между Насиру Мохамед и Левски става все по-заплетен. Мениджърът на играча Юсиф Чибса проговори за първи път. Агентът разкри, че не се водят никакви преговори между двете страни.

„Сега ние (Club Consult AFRICA Ltd) сме официални представители на играча и всичко, което ще напишем в това становище, е нашата страна на казуса и можем да го докажем по всяко време. Да, вярно е, че отидохме до ФИФА с нашия случай за неизплатени заплати, но това стана факт след толкова много писма до клуба. Опитахме се да намерим решения, за съжаления неуспешни, клубът така и не отговори“, заяви Чибса.

„В един момент Павел Колев се опита да намери решения от името на клуба, но нищо не се случи. ФИФА писа на клуба, за да се разбере тяхната страна по случая, но те не отговориха. Лично се свързах с Колев и казах, че Левски не е говорил с нас, за да намерим решение, защото и ние бяхме готови да им помогнем да намерим общо решение, но те ни пренебрегнаха тотално".

"Към момента няма комуникация между нас с Левски за намиране на някакво решение. Ще призова всички фенове на клуба да спрат да изпращат заплашителни съобщения и да обвиняват Насиру. Играчът не е направил нищо лошо“, заяви агентът на Насиру, цитиран от „Тема спорт“.