Бившият вратар на Левски Стефан Стайков говори пред „Тема Спорт“ за представянето на Николай Михайлов от началото на сезона. Трикратният шампион със сините се изказа ласкаво за капитана на тима. Той посочи, че дори стражът да напусне „Герена“ през зимата, отборът има добър негов заместник в лицето на Пламен Андреев.

“Няма как да се отрече добрата форма, в която навлезе Ники Михайлов от началото на сезона, а той я показа в пълна степен в последните мачове, в които успя да запише и пет поредни сухи мрежи. Направи голямо нещо, сваляйки толкова килограми. Бих се радвал да продължи по този начин. Мисля, че ще се подобри още през пролетта“, заяви Стайков.

„Ники е лидер. Знаете, че капитанската лента не се дава на когото и да е. Негово решение и на мениджъра му е дали ще предприеме крачка с нов трансфер в чужбина. Смятам, че трябва да остане в Левски, но ако реши друго, то той ще остави мястото си на едно младо момче като Пламен Андреев, което заслужава шанс. Михайлов също започна да пази за сините на такава възраст“, добави още той.

Снимка: Lap.bg