Лидерът в датското първенство Мидтиланд ще вземе решение за бъдещето на българския национал Божидар Краев до една седмица. Офанзивният футболист със сигурност няма да доиграе сезона на "МСХ Арена", като вълците са склонни да се разделят с него заради малкото игрови минути, които получава.

Това съобщи спортният директор на клуба Свенд Граверсен пред местните медии. В сходна ситуация е и австралийското крило Авер Мабил. Според информацията интерес към двамата има както от датски, така и от чуждестранни отбори, пише "Тема спорт".

Както е известно, Левски следи изкъсо ситуацията около своя юноша и би се възползвал, ако има възможност да го върне на "Герена". Това обаче е малко вероятно, тъй като сините биха привлекли Краев единствено като свободен агент, докато в Мидтиланд са уверени, че могат да вземат трансферна сума за футболиста.

Ако все пак пристигне на "Георги Аспарухов", Краев, който има 92 мача и 26 гола във всички турнири със синята фланелка, би се събрал със своя брат. 22-годишният Андриан се намира в страхотен възход след завръщането на Станимир Стоилов в Левски и се превърна във важна фигура в състава му.

Снимка: Lap.bg