Ръководството на Левски ще стартира преговори с футболистите, на които договорите изтичат след края на сезона в началото на новата година, съобщава „Тема спорт“. Шефовете на „Герена“ обявиха преди време, че разговорите за момента са замразени и ще ги подновят през януари.

Треньорът на столичани Станимир Стоилов вече е обявил кои играчи силно искат да останат в тима и е заявил на ръководството, че те трябва да са приоритет. Това са Николай Михайлов, Георги Миланов, Драган Михайлович и Хосе Кордоба. Случаят с капитана е малко по-сложен, тъй като той има оферти от чужбина, но сините ще направят всичко възможно да го задържат до лятото.

С единия крак извън „Герена“ са близнаците Радослав и Борислав Цоневи, както и Иван Горанов, който разочарова през есента и по всяка вероятност ще си тръгне след края на сезона. Все още не е ясно и дали Гьоко Зайков ще остане при сините след кампанията.

До момента нови договори с Левски подписаха Андриан Краев, Марин Петков, Билал Бари, Патрик-Габриел Галчев, Пламен Андреев и Асен Митков.

Снимка: Lap.bg