Треньорът на Левски Станимир Стоилов е провел разговор с Ивелин Попов за евентуално негово завръщане на "Герена", пише "Тема Спорт". Информациите за бъдещето на Попето се появиха в пространството преди края на годината, а след това бившият капитан на националния отбор коментира слуховете. 

"Имам още шест месеца договор със Сочи и това ми позволява след Нова година вече да бъда свободен да преговарям с всеки отбор, който ме пожелае. Времето ще покаже дали ще подпиша нов договор с клуба, да сме живи и здрави", заяви Попов. 

Запитан дали би изслушал офертите на родните грандове, футболистът заяви: "Всичко е възможно". 

А на въпрос дали Левски и ЦСКА вече са се свързали с него с конкретни предложения, бившият национал отговори така: "Не мога да коментирам това, но ви гарантирам, че ще бъде интересно". 

Ивелин Попов никога не е крил огромното си уважение към Станимир Стоилов, след като игра под негово ръководство в Литекс и в националния отбор. От друга страна, атакуващият футболист дълбоко уважава и финансовия благодетел на "червените" Гриша Ганчев. Сега предстои да видим дали е възможно Ивелин отново да заиграе в българското първенство.

Снимка: Lap.bg