Левски ще търси да привлече централен защитник до края на трансферния прозорец, научи „Тема Спорт“. Причината за тази реакция е бъдещата раздяла с Гьоко Зайков.

По всяка вероятност столичани ще привлекат централен бранител от чужбина. Мъри Стоилов няколко пъти заяви, че през този трансферен прозорец сините няма да привличат българи. Спортно-техническият щаб на Левски вече е изгледал видеа и е прочел редица доклади от скаутите, които бяха пратени в чужбина, за да търсят играчи.

На „Герена“ вече бе привлечен централен защитник в лицето на Ноа Сонко Сундберг от шведския Йостерсунд. Но бранителят в момента е на Купата на африканските нации със селекцията на Гамбия и ще се присъедини по-късно към лагера на сините. 

Друг нов – Цунами, също може да действа в сърцето на отбраната, но Мъри иска да го ползва като ляв бек. От „Герена“ вече си тръгнаха трима защитници – Христос Шелис, Ивайло Найденов и Георги Александров. Не е изключено Левски да се раздели и с наетия Иван Горанов, към когото има интерес от чужбина.