„Левски“ и чешкият „Бохемианс“ завършиха при резултат 1:1 в приятелски мач от подготвителния лагер в Турция.

„Сините“ поведоха още преди да е изминал четвърт час след гол на Билал Бари, който се възползва от пас на Цунами. Чехите изравниха секунди след началото на втората част с гол на Роман Квиет.

„Левски“ започна по-силно двубоя, като имаше териториален превес.

В 7-та минута "сините" разиграха добре, като Димитър Костадинов намери Радослав Цонев на границата на наказателното поле. Цонев изведе Билал Бари, който бе съборен от стража Бачковски, но дузпа не последва, тъй като нападателят бе в положение на засада.

В 13-та минута Вендерсон Цунами намери Бари в наказателното поле и мароканецът се възползва, за да открие резултата. „Левски“ продължи с натиска си, като в 20-а минута Драган Михайлович центрира в наказателното поле, топката бе лошо изчистена и се озова в краката на Андриан Краев. Младокът стреля от воле, но ударът му премина над вратата.

Малко след това Димитър Костадинов изведе Билал Бари на добра позиция, но нападателят пропусна.

В 44-ата минута Цунами центрирa отляво към Билал Бари, който стреля в гредата. При последвалата добавка на Андриан Краев защитник на чехите застана добре и блокира удара.

Още в началото на втората част „Бохемианс“ изравнис гол на появилия се от резервната скамейка Роман Квиет. В 61-ата минута чехите бяха близо до второ попадение, след като Роман Квиет излезе на добра позиция и стреля по диагонал, но Пламен Андреев спаси.

Малко по-късно „Левски“ отговори с пробив на Здравко Димитров. Центрира в наказателното поле към Патрик-Габриел Галчев, но защитник на „Бохемианс“ застана на пътя ѝ.

В 77-ата „Левски“ бе близо до гол. След центриране на Здравко Димитров от ъглов удар, над всички се оказа Хосе Кордоба, който стреля с глава, но вратарят Бачковски изби на сантиметри от голлинията. Секунди по-късно Патрик-Габриел Галчев центрира отдясно, а Антоан Стоянов стреля от въздуха, но ударът му не затрудни вратаря.

Левски - Бохемианс 1:1

1:0 Билал Бари 13'

1:1 Роман Квиет 46'