„Левски“ ще излезе с променен състав срещу „Динамо“ (Киев) спрямо последната проверка с „Генчлербирлиги“, загубена с 0:1. Старши треньорът Станимир Стоилов ще върне сред стартовите 11 петима души, сред които и новото попълнение Ноа Сонко Сундберг.

Националът на Гамбия тренира от 3 дни със „сините“, след като досега имаше ангажименти в турнира за Купата на Африканските нации, предава "Труд". Бившият играч на „Йостерсунд“ ще се партнира в центъра на терена с Хосе Кордоба, а на резервната скамейка ще седне Келиан ван дер Каап. Като ляв бек ще се изявява Вандерсон Цунами, а вдясно – Драган Михайлович.

В халфовата линия се завръща Асен Митков, който ще застане зад нападателя. 16-годишният талант бе титуляр в първите три проверки. С по-дефанзивни функции ще бъде Андриан Краев, който ще играе в една линия с Филип Кръстев. Вляво Стоилов ще хвърли от първата минута Уелтън, а на другия фланг ще е Марин Петков. В атака отново ще бъде Билал Бари. До момента "сините" записаха 3 равенства и поражение от турския втородивизионен отбор.

На свой ред „Динамо“ e втори в класирането в Украйна. Отборът, воден от емблематичния Мирча Луческу, изостава на 2 точки от „Шахтьор“, но към днешна дата е със статут на действащ шампион, както и актуален носител на купата на страната.

Снимка: Lap.bg