Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от продукцията на своя отбор, завършил 1:1 с Динамо Киев в днешната контрола в Белек.

"Общо взето се получи много полезна контрола срещу много сериозен отбор. Стараехме се да противодействаме по най-добрия начин. Все още имаме проблеми с последното подаване и последния шут. Имахме ситуации, които не можахме да завършим по най-добрия начин", коментира Мъри.

"Доволен съм като динамика и старание. На моменти ги надигравахме, на моменти ги надхитряхме. Но трябва по-голяма увереност. Има интерес към младите играчи, към отбора. Благодарим на феновете, които продължават да помагат". 

"Сонко е играч с опит, с увереност. Ще работим, имаме малко време до началото на първенството. Но в центъра на защитата сме много по-добре.  Кордоба имаше главоболие, сутринта бе добре, но следобед отново получи главоболие. Решихме да не рискуваме с него."

"Трябва да работим, за да може да се надиграваме с такива отбори. Всичко се вижда на терена, нищо не можеш да скриеш.  Докато аз съм треньор, на вратата искам да налагаме наши юноши. Най-важното за нас е да изградим стил и начин на игра", завърши Станимир Стоилов.