Президентът на Септември – Румен Чандъров е изключително разочарован от решението на СТК към БФС, която не позволи четвъртфинала между неговия тим и Левски да се играе на „Арена Царско село“. Ето какво каза той пред dsport:

„Запознах се с решението на СТК и съм бесен от него. Как така Царско село домакинства на Левски на стадиона, а ние не можем. Тогава не е ли бил двубоят проблемен? Според мен виждам как ще загубим служебно от Левски и по този начин ще поздравя Борислав Михайлов и СТК. Преди време казах, че ще подкрепя Бербатов на предстоящия Конгрес и явно намериха как да ми отговорят.

Понеже не мога да приема домакинство в Кърджали или Благоевград, ще обмисля варианти – на „Българска армия“ или стадион „Славия“. Не споменавам Националния стадион „Васил Левски“, тъй като таксите там са непосилни за клуб като нашия. Възможен е и вариант да гостуваме на „Георги Аспарухов“, ако от Левски се съгласят приходите от билети да са в полза на Септември. В момента съм афектиран и не съм далеч от мисълта да загубим служебно“, каза Чандъров.

Снимка: Lap.bg