Собственикът на втородивизионния Септември София Румен Чандъров е взел решение да се съгласи с исканото от Левски разделяне на приходите от мача между двата отбора за Купата на България.

Първоначално той искаше приходите да са изцяло за него, след като се съгласи срещата от 1/4-финалите да се играе на стадион „Георги Аспарухов“. Мотивът му бе, че все пак Септември е домакин на този четвъртфинал, пише dsport. От Левски не се съгласиха и дълго време двете страни не стигаха до споразумение по финансовия въпрос относно двубоя.

В един момент Румен Чандъров е предложил три степени, при които приходите да се разпределят – ако има до 2000 зрители, парите от продажбата на билетите да е за Септември София; ако зрителите са от 2000 до 10000, то двата отбора да си разделят парите след приспадането на разходите за срещата; ако са над 10000, приходите да са за Левски.

В крайна сметка Румен Чандъров и Левски са се споразумели, колкото и да са продадените билети, след приспадане на разходите, останалата сумата да се раздели между двата клуба.

Снимка: Lap.bg