Ръководството на Левски вчера се похвали, че е подписало спонсорски договор с енергийния и застрахователен холдинг „Еврохолд“. От клуба заявиха, че до договора се е стигнало благодарение на сериозните усилия на феновете в кампанията „Левски е вечен“.

„Тема Спорт“ съобщава, че компанията ще даде единична парична помощ на сините в размер на 160 000 лева. С тази сума Левски ще покрие необходимите условия и ще успее да вземе лиценз. Очаква се през тази седмица шефовете на „Герена“ да обявят, че клубът ще получи изискуемия документ за участие в първенството през следващия сезон. За момента не е обсъждано Еврохолд да продължи да подпомага финансово клуба. От началото на сезона сините подписаха няколко изгодни рекламни и партньорски договора.

„Левскари, благодарение на Вашите усилия и на кампанията „Левски е вечен“ сериозни компании започват да ни подкрепят в последните дни преди лицензирането на клуба.

„Еврохолд“ подписа рекламен договор с нашия клуб и ни помогна в този критичен момент.

Благодарим на всички Вас!“, написаха от клуба.

По време на срещата с феновете в Петрич изпълнителният директор на Левски Иво Ивков заяви, че вече е изморен от постоянните въпроси за лиценза, и сподели, че мрази тази дума. От своя страна треньорът на сините Станимир Стоилов изрази оптимизъм за получаването му.

„Правят се неимоверни усилия, за да получи клубът лиценз. Най-голямата заслуга Левски да го получи е на привържениците, които даряват ежесекундно. Надявам се с тези дарения да продължим всичко, за да може г-н Ивков да обяви, че сме получили нужния лиценз след няколко дни. След това да тръгнем към надграждането“, каза в неделя Стоилов пред привържениците.

Снимка: Lap.bg