Десният бек на Левски Драган Михайлович играе последните си мачове за Левски, твърди „Тема Спорт“. Вероятността швейцарецът с босненски корени да остане на „Георги Аспарухов“ и през следващия сезон е много малка. Причината е, че Драган е от най-скъпоплатените футболисти на сините. Наред с това през месец август той ще навърши 31 години, а желанието на Станимир Стоилов е да разчита на по-млади играчи. Един от набелязаните футболисти за поста на Драган е французинът Жереми Петрис от Царско село, който е на 24.

Михайлович пристигна на „Герена“ в началото на 2021 година по настояване на Славиша Стоянович. Той бе ползван на няколко поста – бек, крило и халф. След края на миналата кампания Драган напусна като свободен агент. След като не получи достатъчно добри предложения, футболистът прие офертата на Станимир Стилов да облече отново синята фланелка. През тази кампания Михайлович бе на терена в 18 шампионатни мача. Наред с това изигра и 5 двубоя в турнира за Купата на България, в които вкара 1 гол. Той бе точен в първия полуфинал срещу Лудогорец в Разград, спечелен с 3:2.

В началото на пролетния полусезон имаше колебания в играта на Драган Михайлович. В последните срещи обаче десният бек подобри значително формата си и е един от най-добрите футболисти в състава на Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg