Капитанът на Левски Николай Михаилов ще продължи да носи екипа на "сините" и през следващия сезон. Договорът на 33-годишния вратар изтича след края на кампанията и все още не са водени разговори за удължаването му.

Това ще се случи до изтичането на този месец и клубът ще му предложи нов контракт. Все още не е ясно колко ще е продължителността му, но най-вероятно ще е за 1+1 години, пише "Тема:Спорт".

Желанието на Михайлов бе да си намери отбор в чужбина, но сега той е щастлив от факта, че всичко в Левски върви във възходяща линия след идването на Мъри Стоилов. През зимата интерес към него имаше от турския Гиресунспор, но до преминаването му в отбора не се стигна.

До момента през сезона Михайлов бе под рамката на "сините" в 27 двубоя в първенството, в които успя да запази мрежата си "суха" в 12 от тях. С оставането на оптния вратар пред Станимир Стоилов се решава още един проблем, тъй като няма да се налага да търси нов играч за този пост.

Мъри е доволен от този факт, след като вече няколко пъти заяви, че вратарският пост ще бъде запазен за юноши на клуба. По този начин за новия сезон треньорският щаб ще разполага с Николай Михайлов, Пламен Андреев и Йоан Загоров.

Първият със сигурност ще пази в предстоящия мач с Черно море, докато вторият ще носи капитанската лента на финала за Купата на България срещу ЦСКА на 15 май.

Добрите новини за Станимир Стоилов обаче не свършват дотук. Вчера "сините" подновиха тренировки за мача с Черно море в петък. В началото на седмицата Драган Михайлович и Илиян Стефанов имаха леки проблеми и пропуснаха едно занимание, но вчера се готвеха наравно със своите съотборници.

На тренировъчния терен бе и младият Асен Митков, който се възстанови от контузията си, която получи в мачовете на юношеския национален отбор.