Привърженици на Левски се събраха пред сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата, за да изразят подкрепата си за „сините“ преди утрешния финал от турнира за Купата на България по футбол срещу големия съперник ЦСКА, предаде БГНЕС.

Срещата между „червени“ и „сини“ е от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“, като се очаква да бъде силно посетена и от двете агитки на вечните противници.

Тази на Левски показва обичта си към любимия отбор нагледно в домакинствата и гостуванията на „сините“, като особено впечатление направи реваншът срещу българския шампион Лудогорец от полуфиналите за Купата.

Там „Георги Аспарухов“ бе препълнен и вдъхнови тима на Станимир Стоилов да постигне втори успех над разградчани в надпреварата с минималното 1:0, с което и отборът се класира за финалния сблъсък срещу ЦСКА.

Утре ще се проведе и шествие на „синия“ гранд, което ще започне от бул. Тодор Александров, където е Националният клуб на привържениците (НКП) на клуба, в 14:00 часа. Левски гони първи трофей от 2009-а насам.