Треньорът на Левски Станимир Стоилов едва сдържаше сълзите си, след като отборът спечели първия си трофей от 2009 година насам, побеждавайки ЦСКА напълно заслужено с 1:0 във финала за Купата на България.

"Всичко, което постигнахме, е благодарение на любовта на феновете ни. Те са в основата на абсолютно всичко. Аз се върнах прекалено амбициозен и зареден с енергия, за да върнем Левски там, където заслужава. Работих честно и почтено, а Господ вижда тези неща. Такова уважение и такава любов, подобна огромна подкрепа от феновете, не могат да не донесат успех, когато се работи често и почтено в името на Левски.

Градим отбор в момента, а сега имаме и купа за десерт. Сега ще празнуваме и ще продължаваме да играем за феновете. Като пристигнах казах, че ако се класираме за Европа това ще е като титла за Левски този сезон, а сега имаме и Купа за десерт. Успяхме да върнем любовта и феновете на стадиона, а сега и да им донесем Купа, която е напълно заслужена“, заяви Мъри, който беше попитан дали очаква Левски да продължи с надграждането през следващия сезон.

Галерия

"Не трябваше да ми задавате точно сега този въпрос. Трудно мога да обещая на феновете надграждане. Ситуацията е такава в момента, не мога да гарантирам това нещо на феновете", завърши специалистът.