"На това място, където преди 108 години група ентусиасти създават най-великия клуб в България и не са предполагали какво ще е след 108 години тук. Поклон пред тези хора, те дадоха началото на една голяма любов".

"Честит празник на всички левскари и използвам случая да стартирам кампанията "Левски на Левскарите". Това обяви собственикът на Левски Наско Сираков по време на честването на 108-та годишнина от създаването на клуба, предаде БГНЕС.

Сираков и другите членове на ръководството на клуба поднесоха венци и цветя на могилката в градинката на 22-ро училище, където Левски е основан преди 108 години.

"В България никога няма единомислие и винаги има различни мнения. Искам да кажа, че с най-чисти чувства и помисли влязох в това сдружение, защото смятам, че това е правилният път за Левски, а именно в един момент клубът да стане собственост на левскарите, на вас. Трябва да отпаднат във всеки един от вас каквито и да е съмнения в някакво задкулисие, договорки, измами".

"Това не може да се случи. Колкото повече хора от вас влязат в това сдружение, толкова по-добре за Левски. Това сме го премислили всички от ръководството на клуба", каза Сираков относно сдружението "Левски на левскарите". "Със сигурност ни очаква по-добра година", завърши "синята" легенда.