Спортно-техническият щаб на Левски следи играчи от белгийското първенство. От там на "Герена" имат набелязан футболист за привличане. Той е гледан под лупа на няколко пъти, информира "Тема спорт". "Сините" искат да вземат дясно крило, което да отговаря на профила на играещия по левия фланг бразилец Уелтън. Очаква се да има развитие по евентуален трансфер в следващите няколко дни.

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков вече заяви, че клубът ще привлече още двама или трима играчи. По този начин ще бъде изпълнено желанието на Станимир Стоилов. До момента сините имат едно ново попълнение. Те взеха бившия капитан на националния отбор Ивелин Попов. Той пристигна в родния си клуб като свободен агент. Преди това Попето играеше за руския елитен Сочи. Треньорът Станимир Стоилов възлага големи надежди на Попов, който трябва да се превърне в лидер на тима. Наред с това играчът може да бъде използван както в халфовата линия, така и в нападението.

От "Герена" работят и по намирането на заместник на десния бек Драган Михайлович. Tреньорът Станимир Стоилов вече има фаворит. Цел №1 е привличането на босненец. В момента той играе в местното първенство. Въпросният футболист, чието име засега се пази в строга тайна, имал хърватски корени. Евентуалното му привличане ще стане като свободен агент и така "сините" няма да плащат трансферна сума. Добре известно е, че Левски се още се намира в незавидно финансово положение и не може да си позволи да дава сериозни пари за нови футболисти.

Снимка: Lap.bg