Отстранените от първия отбор Димитър Костадинов и Здравко Димитров за момента остават в Левски. Това стана ясно от интервюто на изпълнителния директор Иво Ивков преди дни. Сините няма да се разделят с двамата играчи, ако не получат трансферни суми. 

Както е известно, атакуващите футболисти бяха отстранени от първия отбор заради неспазване на професионализъм, след като се забъркаха в скандали с хазартни игри, и Станимир Стоилов им посочи вратата. През пролетта те се готвеха предимно с юношеските формации, но на няколко пъти проведоха тренировки и с първия тим.

Сега пред тях съществува и друг вариант, пише "Тема спорт". Костадинов и Димитров да преминат в новака в елита Септември София, а Левски ще си запази 50% при трансферите им. 

Ръководството на сините се е съгласило на тази крачка, тъй като ще се осигури и игрово време на футболисти, за да покажат качествата си и да бъдат продадени. Двамата са изявили желанието си да се докажат при сините, но Станимир Стоилов е бил категоричен в решението си, че няма да разчита повече на тях.