Новото попълнение на Левски Анте Блажевич няма да взима една от най-високите заплати в клуба. Хърватският бранител ще прибира месечно възнаграждение от 9000 лева, пише "Тема спорт". Такава сума бе предложена и на Драган Михайлович, но крайният защитник първо не бе съгласен с тази ниска за стандартите му заплата, а след това не поиска и да подпише договор за една година, като желанието му бе да получи контракт за поне две лета. По този начин швейцарецът с босненски корени напуска „Герена“ и ще търси късмета си далеч от България, въпреки че бе изявил желание да продължи кариерата си в Левски.

Дошлият от босненския Железничар Анте Блажевич парафира със сините на 28 май за две години и ще трябва да замести Драган Михайлович на десния фланг на защитата. Той се превърна във второто ново попълнение на столичани след Ивелин Попов. Треньорът на Левски Станимир Стоилов иска да привлече още попълнения, но за момента се водят преговори с набелязаните. Блажевич не се е пазарил за своята заплата, а е приел възможността да играе на „Герена“ като шанс за трамплин за своята кариера в Европа.

В същото време заплатата на другото ново попълнение, което бе споменато по-горе, Ивелин Попов е в размер на около 10 000 лева. Юношата на сините е направил голям реверанс и се е съгласил на близо десет пъти по-ниско възнаграждение от това, което е получавал в Русия. При завръщането си на „Герена“ Попов заяви, че обличането на синия екип не е въпрос на пари, а чест и изпълнена мечта. В момента шведското крило Джонатан Морсей, който е свободен агент, се пазари със сините за заплатата си и ако се стигне до положителна развръзка, ще премине на „Герена“.