Легендата на Левски Стефан Аладжов коментира пред „Тема Спорт“ селекцията на сините до момента. Рекордьорът по мачове за столичани е на мнение, че вече тимът е окомплектован и Станимир Стоилов има добра вариативност в атака.

„Когато започнат официалните мачове, ще се види дали новите попълнения са точните за Левски. Видяхме, че сините подписаха договор за три години с последния привлечен – Роналдо. Това означава, че е гледан добре и ще помогне на отбора. Според мен защитата вече окомплектована. Взе се нов десен защитник в лицето на Анте Блажевич, а вече добре познаваме останалите Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг, Цунами, както и Келиан ван дер Каап, който показа, че може да е много полезен“, заяви Аладжов.

„На сините им се падна много силен противник в Лигата на конференциите в лицето на ПАОК. Ще е много трудно, но това е възможност тези млади момчета да се покажат, че могат. Пак ще се повторя, но на официалните мачове ще се види дали някой е готов да носи екипа на Левски. Това е голата истина. Хубавото е, че успяха да задържат и Филип Кръстев. Малко играчи му трябваха на Мъри Стоилов, защото през миналия сезон отборът доказа, че може да се цели нависоко. Притежава добър състав. Сега се очаква борба с Лудогорец и ЦСКА за титлата. Червените имат нов треньор, освободиха добри футболисти и взеха нови, но си е техен проблем как ще си изградят състава“, добави още той.

„Хубавото при тази селекция на Левски е в атаката, защото взетите могат да играят на повече от една позиция. Това помага на Станимир Стоилов да варира с този отбор. За мен Ивелин Попов е много силен футболист, независимо от възрастта му. Доказал е качествата и ще се включи добре в тима“, каза легендата на сините.