Футболистът на Левски Георги Миланов заяви, че кариерата му се е възродила след преминаването при „сините“.

В интервю за предаването „Арена спорт“, излъчващо се по БНТ, полузащитникът разкри, че през цялото време е вярвал, че ще спечели трофей със столичния клуб още през първата година.

„Не е изненада за мен. Аз съм човек, който много се труди за всичко. Когато бях без отбор, спазвах специална програма. Винаги съм се грижил за тялото си. С офертата на Левски се преобрази кариерата ми. Чувствам се щастлив. Вярвах, че ще спечеля трофей с Левски още първата година“, заяви той.

Според него старши треньорът Станимир Стоилов и верните фенове са основните лица, които издигат клуба на желаното ниво.

„Като дойдох нещата бяха тежки първите седмици. С появата на г-н Стоилов нещата си дойдоха на мястото. Заедно с феновете на Левски и г-н Стоилов направихме нещо, което ще се помни дълги години. Надявам се да продължим във възходяща линия“, допълни той.

Роденият в гр. Левски състезател е впечатлен от летните попълнения и обнадежден за предстоящия сблъсък с ПАОК в Лигата на конференциите.

„Левски направи три класни попълнения. Попето е изключителен футболист, който може да даде много. Роналдо има изключителен дрибъл и страхотна скорост. Чакат ни два тежки мача срещу ПАОК. Те са фаворит, с по-голям бюджет и по-големи традиции през последните години, но ще мечтаем“, добави той.

Снимка: Lap.bg