Треньорът на Левски Станимир Стоилов отбеляза, че има подобрения в отбора след победата с 2:1 над Локомотив София в приятелски мач от предсезонната подготовка на „сините“.

„С оглед на тежкото време, има промяна в положителен смисъл. Трябва малко по-добре да контролираме топката и да завършваме атаките. Има промяна откъм владеене на топката и агресия, което е положително“, заяви Мъри след края на мача на стадион „Георги Аспарухов“.

„Има промяна, дано продължим да работим в този стил. Трябва да вдигаме ритъма на игра, защото и в първенството, и в Лигата на конференциите мачовете ще са с друг заряд“, допълни Стоилов.

Той заяви, че Левски трябва да започне силно първенството, което стартира с гостуване на ФК ЦСКА 1948: „Готов не готов, Левски трябва да започне по най-добрия начин. Миналият сезон трябва да бъде забравен и да се концентрираме да постигнем целите си през сегашния“.

„Млад играч, който да получи шанс да тренира с първия отбор. Ако покаже добро ниво във втория отбор, ще получи шанс и в първия отбор. Продължаваме да търсим такива играчи“, каза Стоилов относно новото попълнение Нейтън Олдър.

„Ще съм спокоен, когато започнем да играем на нивото на нашите възможности“, каза още наставникът на Левски.

„Не е приятно, когато няма гостуващи фенове. Не знам как е взето такова решение, но щом е взето, ще се съобразим“, коментира новината, че няма да има гостуващи агитки на мачовете между Левски и ПАОК от Лигата на конференциите.