Левски остана с един директор пo-малко. От няколко дни в клуба вече не работи Елица Иванова, която оглавяваше маркетинг отдела. Раздялата е станала по настояване на изпълнителния директор на клуба Иво Ивков, пише „Тема спорт“.

Наскоро в интервю един от представителите на генералния спонсор Палмсбет заяви, че се надява маркетингът в клуба да се подобрява непрекъснато. Лъчезар Димитров спомена за идеи за разширяване на площта на официалния магазин в сектор „А“ на „Герена“, както и за откриване на поне още един на територията на София, както и други в страната.

Не е ясно дали скоро ще бъде назначен нов маркетинг директор на мястото на Елица Иванова, или дейността ще мине под крилото на специалисти от звената на генералния спонсор.

Феновете на Левски очакват тази седмица да бъде пуснат в продажба новият официален екип, който ще е с логото на Палсмбет на гърдите на мястото на досегашното „Левски е вечен“. От лятото на следващата година сините ще сменят доставчика на екипировка, като се избира между „Адидас“ „Найк“.

Един от предишните маркетинг директори на Левски, Цветан Вълчев, пък напусна поста си, след като бе пребит зверски в района на стадион „Георги Аспарухов“.

Снимка: Lap.bg