Бившият футболист на Левски Жерсон Кабрал говори пред гръцките медии за предстоящите сблъсъци между сините и ПАОК в Лигата на конференциите. Крилото на Йоникос се изказа ласкаво за столичани и предупреди гръцкия гранд.

„Левски е голям клуб с фантастични фенове. Следя сините, те се върнаха на правилния път, печелейки купата на България. Философията на тима е да атакува постоянно, но в Европа трябва да си умен, особено срещу отбори като ПАОК. Ако им позволиш, ще те убият. Гръцкият тим има предимство преди мачовете, но трябва да уважава Левски“, заяви Кабрал пред metrosport.gr.

„Сините се промениха, откакто аз бях в клуба. Познавам Николай Михайлов. Той е много добър вратар, има опит и е лидер. Също така страхотен играч е Георги Миланов, но не го познавам лично. Левски е опасен отбор. Познавам атмосферата на „Тумба“ от Гари Родригес (б.р. – двамата са братовчеди), но привържениците на сините също са способни да създадат гореща атмосфера. Не мога да кажа коя е по-темпераментната публика“, добави още той, цитиран от Тема спорт.

Снимка: Lap.bg