Нападателят на Левски Билал Бари трябва да получи повиквателна и за мъжкия национален отбор на Мароко поне за една контрола. Затова настояват медиите в африканската страна, пише Мач Телеграф. Те отчетоха доброто представяне на Бари срещу ПАОК.

„В отсъствието на контузения Омар Ал-Кадури изненадата от този мач беше брилянтността на 24-годишния марокански футболист Билал Бари, когато отбеляза. Той вкара второто попадение в мача в 19-ата минута, а по този начин Левски измина пътя към следващата фаза наполовина. Очаква се нещата да бъдат решени тази седмица. Сегашният му сезон е третият му с Левски“ написаха Муамед Фуад от almountakhab.com.

Билал е роден във Франция, но пък избира да играе за Мароко, където има няколко срещи за юношите. „Лъвовете от Атлас“ са един от участниците на Мондиал 2022, където ще стартират срещу Хърватия. Селекционер на тима до този момент е Вахид Халилходжич, но не е ясно дали ще остане. Босненецът, който бе във война с Георги Иванов в Рен, се забърка в такава и в Мароко. Той е упрекван, че зачерква дадени играчи за сметка на други.

Снимка: Lap.bg