Две дилеми има пред себе си старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов за реванша с "Хамрун" тази вечер. В сряда заниманието пропусна десният краен бранител Жереми Петрис. 

Французинът е имал лек здравословен проблем, заради който от треньорския щаб са преценили, че е по-добре да не се рискува здравето му. В края на заниманието пък Ноа Сонко Сундберг излезе принудително. Не е ясно дали двамата ще бъдат на разположение на Стоилов за ответния двубой с малтийския съперник, пише "Труд". 

Петрис ще бъде заменен от Патрик-Габриел Галчев, ако се окаже, че състоянието му не позволява да вземе участие. Евентуално отсъствие на Сундберг ще обърка далеч по-сериозно плановете на опитния специалист, който в Малта заложи на схема 3-5-2, подобно на срещите с ПАОК от предходния кръг. Ако се окаже, че националът на Гамбия пропуска срещата, то Стоилов ще бъде принуден да промени схемата на игра. Срещу "Пирин" в неделя тя бе 4-2-3-1. 

В стартовия състав се очаква да се завърнат Николай Михайлов, Келиан ван дер Каап, Георги Миланов и Билал Бари, останали резерви срещу "орлетата" при победата с 1:0. Същата е и преднината срещу "Хамрун" сега, а нов положителен резултат пред пълните трибуни на стадион "Георги Аспарухов" ще пратят "сините" на плейоф в турнира, където съперник ще бъде някой измежду АЕК (Ларнака) и "Партизан" (Белград).