В Казахстан се появиха информации, че Левски се интересува от капитана на Кайрат и национал на страната Бауржан Искамхан.

Треньорът на сините Станимир Стоилов е работил с атакуващия халф в селекцията на бившата съветска република. Наставникът на Левски харесва много качествата на футболиста и е заявил желание отново да работи с него.

Мъри обаче категорично отрече слуховете пред местните медии, но те твърдят, че до края на годината може да се осъществи подобен трансфер. „Това не е вярно“, заяви наставникът на столичани пред sports.ru. В момента от Левски вече са набелязали трима играчи за зимната си селекция, пише "Тема:Спорт".

Любопитното е, че в момента Бауржан Искамхан изтърпява наказание за употреба на допинг. Санкцията му изтича в края на годината и според информацията Стоилов е поканил 29-годишния играч да се присъедини към Левски през зимата със свободен трансфер.

За последно националът на Казахстан е бил част от тима от ОАЕ – Ал Аин, но след наказанието ще може да премине без трансферна сума в следващия си клуб.