Станимир Стоилов за първи път ще изведен Левски като треньор в гостуване на Ботев Враца. 55-годишният специалист има 202 двубоя начело на сините, но до момента Мъри не е гостувал с тима под Околчица, пише Тема спорт.

През миналия сезон столичани загубиха на „Христо Ботев“ с 0:2 на 31 юли след две попадения на Дориан Бабунски, а Борислав Цонев пропусна дузпа. Но тогава Левски бе воден от Живко Миланов.

Станимир Стоилов се завърна на „Герена“ в началото на септември и се изправи срещу врачани в София. Във въпросният двубой сините и Ботев завършиха при равенство 0:0 на стадион „Георги Аспарухов“, а в плейофната фаза Левски бе в първата шестица, докато врачани се бореха за своето оцеляване.

Така в неделя от 21:00 часа Станимир Стоилов за първи път ще изведе сините срещу Ботев във Враца. Мъри е показвал неведнъж, че няма проблем с гостуванията срещу по-скромните тимове и феновете очакват тенденцията да продължи, за да може възходящата линия в развитието на сините от началото на сезона да продължи.

Снимка: Lap.bg