Ръководството на Левски ще уреди последното ново попълнение Абдулахи Шеху за гостуването на Берое. Двубоят в Стара Загора е в понеделник от 20:00 часа и ще бъде предаван по Диема Спорт. Работната виза на нигерийския национал се бави и той все още не може да бъде картотекиран. Сините ще се опитат да го направят днес и универсалният футболист да попадне в групата за мача с Берое, пише „Тема Спорт“.

29-годишният футболист вече изигра две контроли с първия тим и една с дубъла на сините, в които остави добри впечатления. Той действаше в тези проверки като дефанзивен халф и централен защитник. Станимир Стоилов е доволен от моментното кондиционно състояние на играча.

Шеху работи индивидуално по време на паузата за националните отбори и почивката, която получиха сините. Нигериецът тренираше под ръководството на помощник-треньора Цанко Цветанов и постепенно навлиза в добра форма. Със сигурност, ако бъде уреден за визитата на Берое, той няма да стартира като титуляр, а Мъри ще го ползва като жокер през второто полувреме.

Снимка: Официален сайт на Левски