„Надявам се празният сектор А да не се отрази на представянето ни. Другите трибуни са почти разпродадени. Футболистите имат нужната подкрепа. Не е приятно, когато се слагат изкуствени ограничения откъм присъствие на привърженици".

"Това е като лека катастрофа за клуб, който е продал над 6 хиляди абонаментни карти. Не подкрепяме такива прояви, но заради 1-2 привърженици не може да страдат 20 хиляди. Левски е силен, когато е с феновете си и играе футбол. Надявам се повече да няма конфронтации и такива случаи“, заяви Станимир Стоилов на пресконференция преди утрешния мач срещу Ботев Пловдив от 13-ия кръг на efbet Лига.

Срещата на стадион „Георги Аспарухов“ стартира от 20:00 часа. Както е известно "сините" няма да могат да ползват централната трибуна за предстоящия двубоя. Причината е наказание от мача с ЦСКА.

„Подобни случаи са единични в последната година. На мачове с 20 хиляди души има 10 полицая. Ако нашите привърженици не са дразнени, не създават проблеми – на нашия стадион и в провинцията. Един-два инцидента винаги може да има. Нямаме никакви притеснения. Аз знам, че нашите привърженици искат да гледат Левски".

"Естествено някой път са малко по-емоционални, ама то пък без димките ще сме като на театър. Футболът не е театър, така че аз също разбирам по-пламенните фенове. Затова нашите фенове са по-различни. Някой път се получават неща, които не трябва да се случват. От както съм аз, почти нямаме случай, в който да имаме забележки“, добави той.