Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от победата на тима си, както и от изявите на отбора в голяма част от мача.

"Получи се хубав мач. Ботев също играха много динамично, много добре. Стана хубаво зрелище за феновете. Ние имахме ситуации, в които трябваше да вкараме втори гол и да решим мача. В този мач повече мислехме за трите точки, отколкото за качеството на играта. Имаме амбиции да се представяме още по-добре", коментира след срещата специалистът.

"Очаквах дори на Сундберг да му бъде по-трудно, след като не е играл дълго време. Той е лидер на защитата ни и ръководи играта. Все още не е в оптимална форма. Увереността му си проличава, когато изнасяме топката. Лек мач за Шеху, той се справи с лекота. Има още какво да изчиства и подобрява, но той има качества", каза още той.

"Казах вече, че за мен такива половинчати наказания не са добри. Затвориха най-хубавия ни сектор. Левски трябва да се справи в сгъстения цикъл от мачове в следващите седмици. Имаме си проблеми, на Жереми Петрис му се обади стар проблем на полувремето, но ще се борим с футболистите, които имаме", каза още Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg

Редовен ли беше голът на Ботев Пловдив?

Голът на Ботев беше редовен!
Съдията правилно отмени гола на Ботев!
Общо 2886 гласа

Имаше ли дузпа за Левски?

Левски не получи чиста дузпа!
Нямаше никаква дузпа за Левски!
Общо 2167 гласа