Кристиан Димитров може да се похвали с голове както срещу новия си тим Левски, така и срещу вечния съперник на сините ЦСКА. При това в техните домове „Георги Аспарухов“ и „Българска армия“ с екипа на Ботев Пд.

Защитникът се разписа на „Герена“ на 31 март 2019 година в шампионатен двубой. Тогава след изсипана топка от свободен удар в наказателното поле отбраната на домакините не успява да изчисти добре. Тя достига до Димитров, който извън пеналта вкарва с ждроб в десния долен ъгъл. С попадението пловдивчани стигат до точката.

На 24 април същата година Ботев гостува на „Армията“ в полуфинал-реванш, след като е спечелил с 3:2 като домакин. В София жълто-черните изостават със същия резултат до 88-ата минута, при това са с двама души по-малко на терена. След центриране от корнер пред сектор Г бранителят се извисява и бележи с глава – 3:3, и канарчетата елиминират противника.

Дебютният гол на Кристиан Димитров в елита пък е на 27 май 2016 година, когато Ботев Пд побеждава у дома с 2:1 Лудогорец.

Интересното е, че Кристиан Димитров се е разписвал за всичките тимове, за които е играл. Той има и попадение за Монтана – на 5 май 2018-а, при успеха с 2:0 като гост над Ботев Гълъбово във Втора лига. За Хайдук Сплит има 3 шампионатни гола, разписа се и в единствения си двубой в първенството на Румъния с екипа на ЧФР Клуж – при 1:3 при визитата на ФКСБ на 22 май тази година, загубена с 1:3.