От Левски правят опити да раздвижат по-бързо нещата около Андриан Краев, пише “Мач Телеграф”. Причината е, че “сините” искат по-бързо да разберат дали ще разчитат на него през пролетта или не. За целта от “Герена” искат да пришпорят кандидатите за подписа му да извадят конкретни оферти. След това Краев и шефовете ще изберат най-добрата от тях. Халфът е спряган за Унгария, Турция и Израел.

“Интерес има, но важното е какво ще получим черно на бяло”, коментират от синия лагер.

Твърдеше се, че МОЛ Фехервар е изпратил оферта за близо милион. По-късно се оказа, че унгарците само са заявили евентуален интерес към него, но не са водили преговори за закупуването му. Според запознати това важи и за останалите отбори. На “Георги Аспарухов” обаче нямат безкрайно много време и за това искат този случай да се разплете възможно най-бързо.

Известно е, че Асен Чандъров е готов веднага да запълнии дупката, ако Краев бъде продаден или Филип Кръстев отиде някъде под наем.

В същото време в Левски се надяват, че най-после ще направят пробив и при Анте Блажевич. Хърватинът в момента е в родината си, където в момента прави опити да си намери отбор, където да продължи кариерата си и да играе като пратен под наем. Сложната ситуация там възникна още през лятото, Блажевич се оказа нежелан на “Герена”, но отказа да прекрати договора си с 26-кратния шампион на България. 

Снимка: Lap.bg