Халфът Асен Чандъров отпътува към Дубай, за да се присъедини към новия си тим Левски. 24-годишният футболист подписа със „сините“ договор за година и половина. На Летище София най-новото попълнение в състава на Станимир Стоилов сподели, че очаква по-добри неща  във втория си престой „Георги Аспарухов“ и иска да постигне успехи.

„В Дубай е добре, топло е, със сигурност е по-добре от България. Очаквам по-добри неща този път (при втория си престой в Левски). Очаквам повече успехи с отбора, повече игрови минути и да успея да се наложа“, започна Чандъров.

„Не помня даже колко мача съм изиграл миналия път. Амбициран съм естествено, аз съм доста амбициозен човек. Който ме познава, знае“, продължи той.

„Готов съм да се боря с конкуренцията. В Левски има много качествени футболисти особено в средата на терена. Конкуренцията е полезно нещо, така че се надявам да успея да се наложа в отбора“.

„С доста момчета се познавам, играл в Левски с някои от тях, други извън терена. Готов съм да вляза в подготовката, не съм спирал да тренирам, имам си индивидуална програма от отбора на Септември, даже вече бях почнал подготовка с тях. Аз съм напълно готов и за някоя от контролите. Днес отидох да се сбогувам със Септември. Тъжно ми е, но все пак това е футболът. Няма как.

„В Септември бях един от най-възрастните, да. Там има много качествени футболисти. Ще направим още много трансфери от този отбор. Естествено, че мога да съм пример. Трябва да гледат Красиан Колев, роден 2004-а, отиде в Ботев Пловдив. Каквото и да си говорим това е супер трансфер“, каза още Асен Чандъров на заминаването си от София към Дубай, където Левски е на зимен подготвителен лагер.