Николай Михайлов отново сяда на пейката, пише Труд. Опитният вратар бе реабилитиран след фаталните грешки срещу „Хамрун“ преди седмица за двубоя с „Черно море“, но гаф, донесъл поражение с 0:1 е на път отново да го извади от сметките на треньора Станимир Стоилов.

Наставникът на „сините“ сериозно обмисля възможността да даде шанс срещу „Пирин“ на младия Пламен Андреев. Именно това поискаха и феновете по време на срещата с „моряците“ на стадион „Ивайло“. На няколко пъти през второто полувреме публиката на столичния гранд скандираше името на резервния в този мач страж.

В Благоевград „Левски“ няма да може да разчита отново на Жереми Петрис, лекуващ контузия, както и на наказания Андриан Краев. Вероятно същото ще се случи и с Илиян Стефанов, който е болен. Очаква се шанс да получат още двама млади в лицето на Марин Петков и Патрик-Габриел Галчев.

В петък пък „сините“ бяха изненадани от своя бивш съотборник Георги Миланов. Халфът осъществи трансфер през зимата в дубайския „Ал Дарафа“, но сега е в България за няколко дни. На „Герена“ той получи специален плакет от уредника в клубния музей Петър Димитров, който се дава на заслужили към „синия“ клуб футболисти. Миланов имаше възможност да поговори с играчите на „сините“, а също и с мажоритарния собственик Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg