Информационната кампания по повод увеличението на капитала на ПФК „Левски“, която беше проведена в няколко града в страната, премина с голям успех и интерес. Тя беше водена от мажоритарния собственик на ПФК „Левски“ Наско Сираков. Първата среща с привърженици бе в Бургас, последваха Сливен и Стара Загора, а днес кампанията завършва с посещение в Пазарджик.

„Доволен съм от кампанията. Вярвам в доброто бъдеще на любимия ни клуб“, коментира Сираков. Събитията протекоха конструктивно, а привърженици идваха и от съседни градове. В града на „стоте войводи“ присъстваха левскари от Габрово.

В разяснителната кампания участват още членът на Надзорния съвет на ПФК „Левски“ Венцислав Димитров, съветникът по правни въпроси на мажоритарния собственик на клуба Борислав Георгиев, както и председателят на Управителния съвет на клуба Даниел Боримиров.

На срещите в Бургас и Стара Загора присъства и Мило Борисов, който е краен собственик на мажоритарния акционер в генералния спонсор на клуба Palms Bet. Той обясни, че информационната кампания е сполучлива.

Представена бе и визията за бъдещето на клуба. Първата стъпка за осъществяването й е погасяването на задълженията към НАП, следват подобряване на материалната база и развиване на спортно-техническата част, което включва работа с талантливи и перспективни футболисти от детско-юношеската школа или привлечени от чужбина. Целта е клубът да вдигне бизнес репутацията си чрез модерно корпоративно управление.

Днес обиколката на мажоритарния собственик на ПФК „Левски“ Наско Сираков завършва с последната среща в Пазарджик, от 18.30 часа в конферентната зала на хотел „Форум“.