Утре президентът на баскетболния Левски Константин Папазов ще преведе в НАП сумата от 7600 лева, с които да помогне за изчистването на дълга на футболния клуб. Парите са от продадените от "сините" билети за финала за Купата на България по баскетбол, спечелен на 24 март срещу ЦСКА с 86:81.

"Това е капка в морето, но е знак и пример, който ние може да дадем. Положението на баскетболния клуб не е по-добро. В този момент най-големият капитал на Левски са феновете. Изследване на "Тренд" показа, че официално те са 750 000. Благодарение на тях, Левски е жив. Силата е в масата", коментира пред bTV Папазов.

Той говори и за емоционалната си среща с дивата Лили Иванова, на която подари Купата на България. "Беше емоционално решение. Беше поканена на вечеря от Илиана Раева и Наско Сираков и аз отидох да им покажа трофея след финала. Тя толкова го хареса, че нямаше как да не ѝ го подаря. За Левски ще направим копие. 14 килограма тежи. Ако беше в САЩ, Лили щеше да е най-известната личност в света. Ние не си ценим звездите", категоричен е Тити.