Халфът Георги Миланов може да се завърне в Левски, пише "Мач Телеграф".

Той едва ли ще остане Ал Дафра, ако тимът не запази мястото си в елита на ОАЕ. А ситуацията му е все по-сериозна. Миланов и компания записаха пореден провaл – 2:4 от Бани Яс. Бившият национал предстоя на терена до 56-та минута, когато бе заменен.

Ал Дафра продължава да е на последното място. Тимът има актив от 8 точки и се намира на 10 от зонаtа за спасение. Миналов премина там през зимата, след като арабите платиха неустойка на Левски.

По неофициална заплата, сумата беше около 300 000 евро. Миланов бързо се превърна в един от любимците на привържениците на Левски, след като акостира на "Герена" през лятото на 2021 година. Със състава на Станимир Стоилов халфът спечели Купата на България през миналия сезон, което бе първи трофей за 26-кратните шампиони от 2009 година насам.

След продажбата му, Левски взе за негов заместник Асен Чандъров. През лятото обаче Филип Кръстев почти сигурно ще напусне "сините", има сериозен интерес и към Андриан Краев, така че Миланов може да замени един от двамата. 

Снимка: Lap.bg