Очаква се днес мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков също да декларира, че напуска фенското сдружение „Левски на левскарите“. Той вече обяви, че няма шанс да прехвърли притежаваните от него дялове на клуба на него.

Интересното е, че в последните дни сред фенове на Левски върви идеята напусналия треньор Станимир Стоилов да вземе акции. От Тръст „Синя България“, който притежава 10%, вече обявиха, че са склонни да ги прехвърлят на Мъри, стига той да пожелае. Предстои да видим какво ще се случи с този въпрос.

Един от учредителите на сдружение „Левски на левскарите“ подаде молба за напускане, информира Дарик. Става дума за председателя на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров.

Той, заедно със Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Наско Сираков, беше сред учредителите на сдружението на 4 май 2022 година. След това участва и в някои от обиколките на градове из България, в които ръководството на сините обясняваше на феновете каква е идеята на „Левски на левскарите“. Сега обаче Боримиров е взел решение да напусне.