Футболистите на Левски не са получили обещани премии за победата с 1:0 над Берое. Това обяви станалата популярна с достоверните си новини страница във Фейсбук - "Синя Приказка".

За виновник за подвеждането на футболистите е набеден Иво Ивков, който продължава да бъде изпълнителен директор, твърди още страницата. "Ивков с брутален  саботаж срещу Топузаков и играчите. Ръководството и спонсора решили да отпусне премии за победата над Берое и за мача утре срещу Ботев, ако бием. Топузаков ги обещал на играчите, но Ивков, който все още изпълнява длъжноста директор, понеже Боримиров не е вписан, решава да не подпише тея премии и така Топчо олекнал пред играчите...", гласи целият текст, без редакторска намеса.

Припомняме, че на Левски стана още един саботаж след оставките на Ивков, Станимир Стоилов, екипът му и шефът на "синята" Академията и главен мениджър на първия отбор Йончо Арсов. Преди седмица "Мач Телеграф" написа, че Арсов е изтрил данните за "сините" юноши, след като подал оставка, а това после беше потвърдено и от Илиана Раева. 

Снимка: Lap.bg